Advertisement
Advertisement

Advertisement
Advertisement
Kezdőlap arrow Sport
Sport
Újra rögbi fiesta az Agárdi Parkerdőben!! Nyomtatás E-mail
Írta: Vida-Szűcs Lajos   
2010. július 28.

ImageTavaly a LIGET-BRATYÓ Öregfiúk emlékmérkőzés köré szerveztük az első Sunshine rugbyt. Idén, a 2016 évtől olimpiai sportággá váló 7’s (hetes) rögbi bemutatását és népszerűsítését tűztük ki célul. Július 31., szombat Parkerdő!

Tovább...
 
Tassy Márk a Vidi klub új ügyvezetője Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. július 28.

ImageBerzi Sándor helyett – augusztus 1-től – Tassy Márk, a klub eddigi operatív igazgatója lesz a Fehérvár FC Kft. ügyvezetője. - A harmincöt éves Tassy Márk számára hazai pálya a Vidi, hiszen több mint két éve dolgozik a Videoton FC-nél felsővezetőként, ahol számos újítás, fejlesztés fűződik a nevéhez. A Fehérvár FC kft. – sok sikert kívánva a Magyar Labdarúgó-szövetségben végzendő alelnöki, illetve nemzetközi igazgatói munkájához – elismeréssel köszöni meg azt a munkát, amelyet Berzi Sándor 2008 tavasza óta ügyvezetőként végzett a Videoton FC-ért, a klubért, a sportvállalkozás talpra állítása, a nemzetközi standardoknak megfelelő átalakítása érdekében.

Tovább...
 
Vékony Vanda érte el a legjobb eredményt Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 28.

ImageIdén Fenyőfő és Vinye térségében rendezték meg a Hungária Kupa öt napos nemzetközi tájékozódási futóversenyt, 19 nemzet közel 800 versenyzője részvételével. A Magyar Tájékozódási Futó Szövetség megbízásából a szentendrei HSE által rendezett verseny öt napján, jó térképeken és technikás, komoly követelményeket támasztó pályákon küzdhettek meg egymással az indulók. Az ARAK Tájfutó Szakosztálya három felnőtt és három utánpótlás korú futóval képviseltette magát a teljes, öt napos versenyen.

Tovább...
 
Topic Torna - nyertek a fehérváriak Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 27.

ImageKilencedik alkalommal rendezték meg a Drukkerkocsma Magyar és Nemzetközi Topik Kosárlabda Tornát, amelyen az NBI-es csapatok szurkolói mérkőztek meg egymással. Idén Dombóvár biztosította a program helyszínét. A torna során azt próbálta meg bebizonyítani a kosárlabda-csapatok szurkolótábora, hogy ők bűvölik legjobban a labdát. A három napos rendezvényen végül a székesfehérvári szurkolók diadalmaskodtak: a döntőben 51-46 arányban legyőzve a Falco csapatát.

Tovább...
 
Junior VB - Melyik csapat jut az elődöntőbe? Nyomtatás E-mail
Írta: Temesvári Márta   
2010. július 27.

ImageJunior VB: A magyar csapat vereséggel kezdte a középdöntő-mérkőzések sorát, majd legyőzte a svédeket. Pálfay Károly sajtóreferenstől megtudtuk, hogy így csak a mai, Montenegro elleni utolsó középdöntő-mérkőzésnek a tétje az lesz, hogy a kettő közül melyik csapat jut az elődöntőbe. (Részletes eredmények alább olvashatók.)

Tovább...
 
U19: Hatodik hely a Balázs László Emléktornán Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. július 26.

ImageSzlovák és cseh riválisok ellen lépett pályára Nyitrán a Videoton FC-Puskás Akadémia U19. - A nemzetközi torna csoportmeccsein a cseh Slovacko és a házigazda nyitrai együttes volt az akadémisták ellenfele. A cseh gárdával 1-1-re végzett csapatunk (a gólunkat Sipos szerezte), majd a Nitra 2-0-ra nyert Horváth Péter edző együttese ellen. Az ötödik helyért játszott találkozón a cseh Banik Ostrava 1-0-ra győzte le az akadémistákat, a két keretből most formálódó U19 így a 6. helyen zárta a kupát.

Tovább...
 
Négy-nullára nyert Újpesten a Vidi "másfél" Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. július 25.

ImageA Videoton azon játékosai, akik nem, vagy csak keveset játszottak Mariborban, a Vidi II futballistáival játszottak edzőmérkőzést az Újpest FC II vendégeként. Az első félidőben a Tujvel – Andics, Vaskó, Milanovic, Hídvégi – Nagy, Szakály, Szolnoki, Mutumba – Vujovics, Nikolics tizenegy játszott, és szerzett egygólos vezetést. A játékrész egyetlen találatát Marko Andics jegyzi, aki egy 22 méteres szabadrúgást nyesett a jobb felső sarokba. Fordulás után Vujovics remek passzából Szakály Dénes talált a lilák kapujába, majd Nemanja Nikolics is megrúgta a maga gólját. A végeredményt Máté János állította be.

Tovább...
 
Lencse és Somodi az olimpiai válogatottal készül Nyomtatás E-mail
Írta: Videoton FC   
2010. július 25.

ImageA VIDItől Somodi Bence és Lencse László vesz részt az Eb-selejtezőkre készülő olimpiai válogatott vasárnap kezdődő háromnapos edzőtáborozásán. - Mivel az időpont nem hivatalos UEFA-dátum, a szakmai stáb csak az itthon szereplő játékosokra számíthat Telkiben, az összetartáson. Nem vesz részt az összetartáson néhány olyan kerettag sem, akik esetében klubjuk kérte a szövetségi edzőt, ezúttal tekintsen el a beválogatástól. Olimpiai válogatottunk augusztus 11-én Európa-bajnoki selejtezőt játszik Bosznia-Hercegovinában.

Tovább...
 
Újra műteni kell Kaszás Ivett térdét Nyomtatás E-mail
Írta: Pálfay Károly   
2010. július 25.

ImageHiába dolgozta végig a felkészülést Kaszás Ivett, és vett részt a göteborgi nyílt Európa-bajnokságon, sérülés miatt mégsem tarthat a magyar ifjúsági válogatottal a Dominikai Köztársaságba. Az Alcoa FKC 18 éves átlövője korábban sérült térdét újra műteni kell, így lemarad a karibi országban megrendezésre kerülő világbajnokságról. Zsigmond Vivien januári keresztszalag-szakadása miatt szintén nem lehet ott a világeseményen.

 
Látványos fejlesztések a Jégcsarnokban Nyomtatás E-mail
Írta: Andics Gábor   
2010. július 25.

ImageSzakemberek tucatjai dolgoznak nap mint nap az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban, ahol a karbantartások mellett új öltőző, edzői szoba, konditerem és hűtő-/fűtőrendszer készül. - A nyári forróságban is ég a szakemberek keze alatt a munka. Szinte elviselhetetlen a hőség a Jégcsarokban, különösen a tetőhöz közel, ám a feszes határidő nem enged pihenést. Hatalmas csövek terülnek el a küzdőtéren, amelyek csak arra várnak, hogy helyükre kerülhessenek a tetőszerkezetre.

Tovább...
 
Képes Hírek az agárdi rugbysek nyári programjából Nyomtatás E-mail
Írta: Vida-Szűcs Lajos, Váczi Péter   
2010. július 23.

ImageJótékonysági bemutató az árvízkárosultak megsegítésére… Női rugbysek az agárdi Cigánymeggy Fesztiválon… FRC akadémia edzőtábor volt a Parkerdőben… BEACH Rugby Tour első forduló, Gyöngyös… - Mozgalmasan tellik a nyár az agárdi rugby csapat tagjai számára! Erről tanúskodnak az alábbi híradások is…

Tovább...
 
<< Első < Előző 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 Következő > Utolsó >>

Eredmények 5699 - 5709 / 7438